Szakikam.hu a magyarországi szakember és szerelő kereső

A Szakikam szakember és szerelő kereső folyamatosan gyűjti Neked az ország minden tájáról a szakmájukban legjobb szakembereket. Célunk a folyamatos fejlődés, ezért a szakemberek, szerelők, mester emberek és cégek számára a regisztráció nyitott és ingyenes.

A Szakikammal könnyen és gyorsan kiválthatjuk a céges weboldal hiányát. Egyszerű szimpla e-mail cím helyett közvetlen telefonos elérhetőséget is megadhatnak szakembereink, mindemelett számtalan további kapcsolatfelvételi lehetőséget is biztosítunk számukra. Ezáltal a Szakikam.hu szakember és szerelő kereső segítségével könnyen megtalálhatjuk a környékünkön tevékenykedő szerelő szakembereket, mestereket akik szaktudásuk segítségével könnyen megoldják az Ön problémáját. A telefonos elérhetőség révén és a weboldal komplexitásának segítségével az oldalon a telefonszámra kattintva azonnal hívhatjuk a szakit. Nincsenek bonyolult ajánlatkérő űrlapok, felesleges levelezés, célunk az azonnali kapcsolatfelvétel megteremtésének lehetősége.

Legfrissebb szakemberek a Szakikam.hu szakember és szerelő keresőben

szakemberkereső, Weboldal készítés szakember

Weboldalak elkészítését vállalom rövid határidővel és garanciával.Az általam elkészített céges oldalak megfelelnek a mai trendeknek.

szakemberkereső, Ács, állványozó szakember, Festő, mázoló és tapétázó szakember, Kőműves szakember, Vízvezeték- és vízkészülék-szerelő szakember, Gipszkarton szerelő szakember

Üdvözlöm! Folyamatosan, és sikeresen végzünk minden nemű, szobafestő- mázoló-tapétázó, hőszigetelői, gipszkartonozási munkálatokat, bármilyen alapú és állapotú felületekre. Otthona szobafestő, mázoló, tapétázó, felújítását bízza egy szakképzett csapa

szakemberkereső, Takarítás szakember, Iroda, irodaház takarítás szakember

Vállalkozásunk több éves takarítási tapasztalattal vállal: - Magánlakások - Házak lépcsőházak és apartmanok - Gyárak és üzletek - Intézmények és egyébb üzleti és szakmai helységek takarítását vállaljuk.

szakemberkereső, munkavédelmi ügyintéző szakember, tűzvédelmi ügyintéző szakember

Üdvözlöm! Teljeskörűen vállalom munka- és tűzvédelmi feladatok ellátását. Felsőfokú munka- és tűzvédelmi végzettséggel rendelkezem, nagy tapasztalattal. Munkámat gyorsan és maximális szakmaisággal végzem, kedvező áron. Keressen bizalommal!

szakemberkereső, Vízvezeték- és vízkészülék-szerelő szakember, Generálkivitelező szakember

- nyomócső javítása és vízszerelés! Hideg-meleg-víz hálózatok kiépítése, javítása, csapok szelepek, berendezési tárgyak cseréje, akár anyag biztosítással is.

szakemberkereső, Automatikai műszerész szakember, Vízvezeték- és vízkészülék-szerelő szakember, Fűtés szerelő szakember

Ukrajnából származó munkavállalókat biometrikus útlevéllel kínálunk. A következö specialitásokat kináljuk: - vizvezeték szerelő; - fütés szerelő; - légtechnika, légkondicionáló(szellőzés).

szakemberkereső, Kaputelefon szerelés szakember, Kamera szerelés szakember, Riasztó szerelés szakember, Társasházi kamera szerelés szakember, Kapu automatizálás szakember

Szétesett, elromlott, nem működik. Bekötni, kijavítani, megbarkácsolni? Levágni, összehordani, felásni. Tehát ház körüli javítási, szerelési, egyéb megoldandó munkálatokat vállalok. Főleg mechanikai és elektromos munkák.

szakemberkereső, Kőműves szakember, Magasépítő technikus szakember

Üdv.! 30 éves vagyok. Szakmám Magasépítő technikus ebből adódóan maszek munkákat vállalok/vállalunk KŐMŰVES szakmában. Tel:06 20 395 45 18 Tisztelettel : B. ZOLTÁN

szakemberkereső, Szobafestő szakember

30 éves tapasztalat áll mögöttem és ezt felhasználom, hogy minőségi munkát végezzek. Vállalom szobafestő, mázoló, tapétázó,festés munkákat, kül- és beltéri felületem ,lakosság,közület ,intézmények részére .ill alvállalkozói bedolgozást.

Szöveges hirdetések

Az építőiparban dolgozik? Burkol, fest, mázol, kőműves munkát végez? Szeretne profi árajánlatot adni? De nincs ideje ennek megszekesztésére? Lehet, hogy az Építésipari költségvetés készítő programot, az Ön számára találták ki. A szoftverrel lehetősége van átlagáras vagy készlet nyilvántartás aktuális anyagárai szerinti költségvetés/árajánlat készítésére. Bővebb nfo