Felhasználóbarátságra törekszünk a leginkább, és szeretnénk megkönnyíteni a mai modern ember életét azzal, hogy kihasználjuk a technológia nyújtotta lehetőségeket. Applikációnk segítségével (ami a weben is fut) lehetőségetek van szakembert rendelni.

Olyan szakemberekkel dolgozunk, akik 0-24 órás szolgálatban házhoz mennek és minden felmerülő problémát elhárítanak, vagy megoldást nyújtanak. Kifejlesztett mobil applikációnk segítségével lehet tőlünk szakembert rendelni, csupán meg kell adni a nevünket, a címünket és a telefonszámunkat. Amennyiben időpontra szeretnénk rendelni, az is lehetséges. Semmilyen regisztrációkötelesség nincsen, csak az regisztráljon, aki szeretné, hogy az adatait mentse rendszerünk, így meggyorsítva a legközelebbi rendelését. Kategóriáink a következők: kőműves, villanyszerelő, viz-gáz fűtés, lakatos, tetőfedő, festő, mázoló és tapétázó, burkoló, takarító.

További információk:

Szolgáltatási helyek / Telephelyek

A legmenőbb társasjátékok egy helyen, mindenki ezeket keresi, gyere és nézz be hozzánk: Tovább a társasjátékokra

Weboldal, profit termelő webáruház Magento alapon? Ne késlekedjen kérje ajánlatunkat!

Ismerje meg az építőipari költségkövető webalkalmazást, tartsa nyílván terv és tényadatait, Ön mennyire nyereséges? Részletek