Üdvözlöm! Molnár Péter vagyok. Megközelítőleg 8 éve foglalkozom lakásfelújításokkal Budapesten. Legyen szó kisebb vagy nagyobb volumenű munkáról, szakembereimmel állok rendelkezésére

Sokan vagyunk sokfélék, de egy dologban mindannyian megegyezünk. Vannak álmaink. Álmok, melyek akkor a legszebbek, ha valósággá válthatjuk őket.
Ki ne álmodott volna egy modern vagy éppen rusztikus stílusú fürdőszobáról? Egy meghitt, színeiben és kivitelezésében is igényes, otthonos nappaliról? Ugye hogy Önnek is megfordultak már ezek a gondolatok a fejében. Legyen szó akár festésről, tapétázásról, burkolásról, egy egyszerű válaszfal kiépítéséről, mi megvalósítjuk álmait! Az alap gondolat már megvan, de tanácsra lenne szüksége? Semmi akadálya. Segítünk! Egy kellemes beszélgetés keretében átnézzük mi az, amire Önnek szüksége lenne! Tanácsot adunk a megvalósításra, hogy minél praktikusabban és költséghatékonyabban illeszkedjen az Ön elképzeléséhez.

Tisztában vagyunk vele, hogy a mai világban a minőségi munka magas árazása eddig az átlagember számára nem volt elérhető, ezért úgy döntöttünk, fordítunk ezen a gyakorlaton. Az előzetes megbeszélések, tervezgetések, árajánlatok nálunk teljesen díjmentesek. Nem számítunk fel kiszállási díjat, nincs órabér. Önnek kizárólag az elvégzett munka díját kell kifizetnie, melyről a munka elkezdése előtt közösen megállapodunk.
Garantáljuk az alacsony munkadíjakat, mert bízunk abban, hogy legközelebb is bennünket választanak. Számunkra fontos, hogy a minőségi munkán kívül egy közvetlen kapcsolat alakuljon ki az ügyfél és közöttünk, hiszen egy elégedett ügyfélnél nincs jobb referencia.

Szakember gárdánk A-tól Z-ig meg tudja valósítani az Ön álmait.
Egy lakásfelújításhoz, átalakításhoz igen sokfajta művelet és munkafázis tartozik az esetleges bontástól a falazásig. Ezeket felsorolni több oldalas lista lenne, melyet végig olvasni is igazi kihívást jelentene. Ennek ellenére kiemelnénk néhány fontosabbat a teljesség igénye nélkül:

Bontási munkálatok, hideg-meleg burkolás, teljes körű kőműves munkálatok, festés-mázolás-tapétázás, gipszkartonozás, fürdőszoba felújítás, laminált parkettázás, tetőtér beépítés..stb

Szolgáltatási helyek / Telephelyek

Magyarország Budapest Budapest
47.4979
19.0402
00:00-tól 00:00-ig
00:00-tól 00:00-ig
00:00-tól 00:00-ig
00:00-tól 00:00-ig
00:00-tól 00:00-ig
00:00-tól 00:00-ig
00:00-tól 00:00-ig