25499562218

+36305017018 vagy
Kérjen ajánlatot!

Vállaljuk családiházak kulcsrakész kivitelezését, lakások,házak teljeskörű felújítását. Kisebb munkák elvégzését is. Ön megálmodja, Mi megvalósítjuk! :)

Részletes leírást cégünk honlapján talál: www.dh-smarthome.hu
Szolgáltatásaink
Legyen szó fürdőszoba, konyha vagy akár garázs felújításról, kerti kiülő építéséről. Tisztasági festésről, kültéri vagy beltéri burkolatok cseréjéről, cégünk kisebb munkálatok elvégzésében is segít Önnek!

Villanyszerelés

Hideg/Meleg burkolás

Kőműves munkák

Ács, asztalos munka

Gáz, víz-fűtésszerelés

Konyhabútorok, beépített szekrények tervezése és kivitelezése

Gipszkartonszerelés

Festés

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése

Új energiatakarékos, automatizált zóna fűtés/ hűtés rendszerek

Klimatizálás, hőszivattyús rendszerek

Automata kapuk, garázskapuk

Kerti kiülők, teraszok építése

Épületautomatizálás, okosotthonok

Design LED világítások

Mit kell figyelembe venni lakásfelújítás előtt?
A lakásfelújítás nagyon nagy és átfogó munka, mely a megrendelőnek is nagyon fárasztó. Ezért érdemes logikusan átgondolni azt, hogy milyen munkafolyamatokat szeretne elvégeztetni, mert ezzel időt, energiát és nem utolsó sorban sok pénzt spórolhat meg.Panel lakás felújítás


A több évtizede épült panellakások esetében a felújítás szintén aktuálissá válhat. Gondolunk itt elsősorban a gépészeti- valamint az elavult-villamos hálózat rekonstruálására.Családi ház, lakásfelújítás

Rengeteg családi ház is sok esetben felújításra szorul, hiszen idővel minden elhasználódik. Szerencsésebb eset, amikor a tető jó állapotban van, külső homlokzathoz sem kell hozzányúlni. Viszont a családi házak belső renoválása, átalakítása, modernizálása az idő és a használat során aktuálissá válhat. A belső építészet átalakítása során, új tereket, a mai trendnek megfelelő használati helyiségeket is kialakíthatunk, ezzel megváltoztatva otthonunk elrendezését, diszpozícionálását.