+36307468127 vagy
Kérjen ajánlatot!

A hosszú élettartalmú fa bútorok és nyílászárók hozzájárulnak az erőforrások megőrzéséhez. Az összes általunk feldolgozott fa fenntarthatóan kezelt, tartamos erdőgazdálkodásból származik.

Alufa, fa kültéri beltéri ajtók - Luxus és kényelem - A legmagasabb színvonalat képviselik T.-Bútor Kft. alufa bejárati ajtói. Egyedi kombinációja a természetesség és technológia találkozásának. Meleg, fényes, matt és strukturált felületek szinte végtelen számú választéka az alumínium esetében, és exkluzív fafajok, mint cseresznye, tölgy, bükk, juhar és dió a fa esetében. Az alumínium panelek porszórt hegesztett, kivitelben készülnek, ellenállva az időjárás viszontagságának.

Ablak: A fa ablak megbízható, igazán értékes termék, mely valódi otthonérzetet nyújt. Egy ablak fából igazán ablak. Az ablak akkor igazán szép, ha öltözteti a házat.

Bútor készítés: Szeretnénk, hogy ügyfeleink büszkék legyenek bútoraikra, melyet a T.-Bútor gyártott és szállított. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a minőségre és a kivételes formákra. Ügyfeleink Európa minden tájáról érkeznek, így elvárják, hogy a legmagasabb minőségi követelményeket vegyük figyelembe a kivitelezés során. Munkatársaink évtizedek óta együtt dolgoznak,s ötvözik a kézi megmunkálás gyönyörűségét a precíz megmunkáló gépek tökéletességével.

Konyha: A jó konyhabútor a tervezéssel kezdődik. A konyhabútor összhangot teremt az ergonómia és funkció között. 25 éves tapasztalattal készítjük konyhabútorainkat, személyre szabottan, mindenkinek.

Nappali: Az antik bútorok, különleges hangulatot, meleg hatást, és kiemelkedő komfortérzetet kölcsönöznek otthonának. Függetlenül attól, hogy a családi étkezőasztal, a folyosói komód, vagy a ház előtti pad. A gyerekek az alTholz padlón tanulnak járni, az alTholz ágyon alszanak el esti mese közben, és a családi fotóalbum is az alTholz polcról kerül elő. Igen az élet olyan gazdag emlékeket őriz akárcsak a fa, s ahogy az ember is a korral gyarapítja tudását, válik értékessé, az idős fa igazán értékes alapanyag.

Szolgáltatási helyek / Telephelyek

Magyarország Olaszfalu Tarkarét utca 9.
47.2462
17.9044
08:30-tól 16:00-ig
08:30-tól 16:00-ig
08:30-tól 16:00-ig
08:30-tól 16:00-ig
08:30-tól 16:00-ig
08:30-tól 11:30-ig
Zárva