+36303482817 vagy
Kérjen ajánlatot!

Több mint 20 éve foglalkozom cserépkályhák, kandallók tervezésével, építésével, régi kályhák átépítésével. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem az egész házat befűtő központi fűtésre köthető vízteres kályhák, kandallók építésében.

Az Ön által megálmodott kályhát illetve kandallót az Ön igényeinek megfelelően a több tíz éves tapasztalatomra támaszkodva kiemelkedő minőségben és pontossággal megtervezem és kivitelezem. Kérem, tekintse meg referenciáimat, és ha felkeltettem érdeklődését, készséggel állok rendelkezésére.

Szolgáltatások

Cserépkályhák tervezése, építése, átépítése, javítása
Kandallók tervezése, építése
Kemencék, kerti grillek tervezése, építése
Kémények bélelése, fémkémények építése

Cserépkályha
Valóságos bútordarab, gazdaságos fűtési mód. Folyamatos meleget biztosít. A belső szerkezetének köszönhetően tárolja a meleget. Amikor cserépkályháról beszélünk, általában mindenkinek egy hasáb alakú barna kályha jut eszébe, pedig a mai modern világban már ezerféle forma és szín világában mindenki talál az otthonához legjobban illeszkedő kályhatípust. Miközben a működése mit sem változik a jól bevált, évszázadokra visszanyúló tapasztalatokon alapul.

A cserépkályha kombinálható főzőlappal és sütővel, az úgynevezett sparheld, amivel még nyáron is főzhet, mert a fűtő kályhatest lezárható.

Több, mint 10 éves tapasztalatom alapján mondhatom , hogy a cserépkályha jól működik a ház egész fűtésére is. A radiátorokra kötve a tűztérben található víztartályt üzemel a központi fűtésünk is.

Kandalló
Elsősorban azoknak ajánlanám, akik nem mindennap szeretnék használni a kályhájukat, illetve gyorsan szeretnének meleget a begyújtás után. Addig ad meleget, míg a tűz ég, utána hamar ki is hűl,

Nagyon látványos eleme a lakásnak. A kandallóhoz felhasznált tűztérbetéteknek már nagyon sok fajtája, formája létezik a gyártóknál. Lehetővé téve, hogy akár minden oldalról csodálhassuk a tűzet.

Nyitott kandalló
Csak kiegészítő fűtésként ajánlom. Nagyon hangulatos, de a fűtőértéke nagyon alacsony. A leadott hő sugárzik, amíg a tűz ég, a meleg levegő azonnal a kéményen keresztül távozik.

Kemence
A vakolt, népies felszín alatt egy igazi gazdaságos cserépkályha működik.

Szolgáltatási helyek / Telephelyek

Magyarország Sopron Hegy u. 3.
47.6876
16.5964
09:00-tól 17:00-ig
09:00-tól 17:00-ig
09:00-tól 17:00-ig
09:00-tól 17:00-ig
09:00-tól 17:00-ig
Zárva
Zárva