67761379134

+36302483007 vagy
Kérjen ajánlatot!

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt az üzletviteli minőségbiztosítás területén. Gyors és szakszerű dokumentációkészítést vállalunk (Haccp, kockázatértékelések, munkavédelem, tűzvédelem, érintésvédelem).

A siker a hosszútávon fenntartható, kiegyensúlyozott erőfeszítés és együttműködés eredménye. Ahhoz azonban, hogy ezt el tudjuk érni, szükség van egyfajta szabályrendszer követésére. Ez esetben a különböző felelős helyzetben álló csoportok és kinevezett vezetőik, azok akik meghatározzák a szabályrendszer jellemzőit és vonatkozó részleteit. Céljuk a megfelelő minőség biztosítása az alábbi területeken:

· a vállalkozó biztosítson megfelelő minőséget a fogyasztók számára,

· megfelelő minőségű, biztonságos munkakörnyezetet a dolgozói számára,

· és a megfelelő minőségben történő termelés bizonyíthatóságát a szakhatóságok számára.

Ahogy a fentiekből láthatjuk, ezen szabályrendszerek összessége egyfajta tudatosságot igyekszik elősegíteni, aminek szerves része az önkontroll, fenntarthatóság, higiénia és tisztaság, és aminek segítségével a hosszú távú munkavégzés és együttműködés megvalósulhat, aminek egyenes következménye a sikeres vállalkozás elérése.

Filozófiánk tehát az, hogy szakértelmünkkel, tanácsainkkal, oktatásainkkal és minőségbiztosításunkkal az ügyfeleinket segítsük ennek a tudatosságnak a fejlesztésében és a hosszú távú sikerük elérésében.

www.sattva.hu