Festő Gyuri Pocsai György

Festő, mázoló és tapétázó

Szobafestő

+36203137268 vagy
Kérjen ajánlatot!

Tevékenységemet Budapest egész területén ellátom, 1984-óta végzek szobafestői munkákat. Alapelvünk az igényes munka korrekt áron, és a gyors, pontos határidők.

Festés, mázolás, tapétázási munkák elvégzését közületeknek, magánszemélyeknek egyaránt.

Családi házak, nyaralók, panziók, társasházak, közintézmények, üzletek, irodák, ipari épületek illetve más épületek, egyéb létesítmények festésével, mázolásával, illetve tapétázással foglalkozok, a legkisebb festési munkáktól kezdve a homlokzatfestési munkákig.

Remélem, hogy honlapom segítségével, sok kérdésére választ talál, illetve leendő elégedett ügyfeleim között üdvözölhetem.

A beltéri felületek festésére régebben használt hagyományos enyves festési eljárásokat felváltó közismert és közkedvelt festési eljárás.

A diszperziós bevonat, nagyobb mértékben színtartó, véd a korrózió ellen, kisebb vegyi hatások, gőz és magasbb hőmérséklet mellett is hosszabb ideig megőrzi eredeti állapotát.
A száraz vakolt felületre felhordott alapozórétegen, a diszperziós festés tartós, mosható, tetszetős színű bevonat, amelyet a légnedvesség nem pusztít, nem kopik, és nem porlik le a felületről. A legolcsóbb korszerű eljárás, kis fantáziával, igen sokoldalú felületképzések érhetőek el általa (antikolás, színátmenetek, bordűrök, sablonok, minták, plasztikus anyagok). Szobafestésnél a leggyakrabban alkalmazott eljárás. Jó alapot képez bizonyos díszítőfestő eljárásoknak, későbbi tapétázásoknak. Alapesetben a fűrészporos tapéták átfestésére is ezt alkalmazzuk.

Mészfestés
Az összes festési eljárás között, az egyetlen, ahol a kötőanyag és a festék azonos anyagból, mészből áll.

Enyves festés
Régen megkötött, száraz-vakolaton alkalmazunk enyves festést, enyvet ugyanis csak teljesen száraz felületen szabad használni. Az enyvek legtöbbnyire vízben oldhatóak, ezért nem mosható bevonat. Ha megfelelően enyvezett a fal, akkor is csak törlésbiztos, ezért párás helyiségekben nem alkalmazható.

Latex festés
Nálunk a latex gumit jelent, de külföldön olyan diszperziós festéseket értenek ezalatt, melyek polimerizált lakk nyersanyagú kötőanyaggal készülnek.

Szolgáltatási helyek / Telephelyek

Magyarország Budapest Obsitos utca 3.
47.5434
19.11
09:00-tól 17:00-ig
09:00-tól 17:00-ig
09:00-tól 17:00-ig
09:00-tól 17:00-ig
09:00-tól 17:00-ig
09:00-tól 17:00-ig
Zárva