Szabó Richárd

Esküvői Dj

Lemezlovas

+36203889709 vagy
Kérjen ajánlatot!

Esküvők, Leány-Legénybúcsúk, Születésnapok, Falunapok, Iskolai-Céges Rendezvények, stb.... teljes körű zenei szolgáltatása, technikával !

Az Esküvői Dj:
Kedves érdeklődő!

Két évtizede állok a diszkós pultban, rövid de tartalmas bemutatkozóm alapján eldöntheted, hogy Én vagyok-e az a DJ akire az életed egyik legfontosabb napját bízod.

Az első esküvőre való DJ felkérést 2012-ben kaptam, azóta teszek eleget ezen igény kiszolgálására is.


A zenei stílusokat mindig az alkalomhoz és a vendégsereg korosztályához igazítom, igyekszem mindenkit kielégíteni. Repertoáromban az 50-es évektől kezdve a 70-es évek funky zenéin át, 80-as évek szintipop, italo disco korszak felejthetetlen slágerein keresztül, a 90-es évek örökzöldjein túl egészen napjaink divatos zenéjéig minden megtalálható nálam, valamint sok mulatós és igazi lakodalmas muzsika is.

Dj pultom áll egy modern Pioneer DDJ-1000 controllerből, és hogy minél rugalmasabb/gyorsabb legyek a kívánságok teljesítésében is, ezért a zenéket megbízható Macbook laptopról szolgáltatom.

Nyitótánc:

Manapság nagyon divatos a vicces tánc koreográfia, ami után egyből indulhat a buli. Ha szükséges előre el is készítem az előadni kívánt produkció mixét is. Aztán lehet gyakorolni a nagy napig :)

Extra szolgáltatásként kérhető: Szárazjég effekt ( padlón maradó gomolygó füst ) Kiváló dekor effekt, bevonuláshoz, nyitótánchoz, tortához, vagy épp gyertyafénykeringőhöz is!

Szintén Extraként igény szerint tudok biztosítani slideshow kivetítést: Sony VPL-CX5 projectorral. Esküvőn, születésnapon, osztálytalálkozón, céges rendezvényen stb... bárhova ahol képeket, videókat szeretnénk bemutatni a közönségnek.

Bővebb információért látogassa meg honlapomat.

Szolgáltatási helyek / Telephelyek

Magyarország Kesznyéten Ady Endre utca 9.
0
0
Zárva
Zárva
Zárva
Zárva
Zárva
Zárva
Zárva