Tóth Norbert, duguláselhárítás

Duguláselhárítás, Lefolyó rendszerek tisztítása

+36306390679 vagy
Kérjen ajánlatot!

Duguláselhárítás, csatornamosás szakszerűen, gyorsan garanciával. A kiszállás ingyenes, hétvégén is.

Ha eddig hittél a drága lefolyótisztító vegyszerekben, felejtsd el őket, nem segítenek. Vagy ha láthatóan, felszínesen valamit igen, a hatásuk gyorsan elillan és mehetsz újabb adagért a boltba, nyithatod a pénztárcádat. Azt tanácsoljuk, hogy inkább előzd meg a dugulás kialakulását. Vess véget a dugulásos időszaknak és varázsold tisztává, komfortossá lakásodat. Az alábbiakban elmondjuk, hogy mit tegyél, és mit kerülj el a lefolyókkal kapcsolatban. Ha a jó szokásod beépülnek mindennapjaidba, elkerül a dugulás, megszabadulsz a bűztől, a kosztól és minden ezzel kapcsolatos kellemetlenségtől.

Elsőként is el kell mondani, hogy mely lépéseket, rossz szokásokat, beidegződéseket kerülj el a mindennapok során:
• Mosogatás: Túl lazára vesszük a dolgot, pedig a dugulások 80%-a a konyhai mosogatások miatt alakul ki. Gondatlanul, oda nem figyelve tisztítjuk meg és öblítjük ki a tányérokat, a lábasokat, a serpenyőket és az evőeszközöket, így az ételmaradékok a zsiradékokkal együtt nagymennyiségben kerülnek a lefolyóba és a vízvezeték-rendszerbe.
• Tisztálkodás/Hajmosás: A szappan, a kozmetikumok valódi veszélyforrást jelentenek a tiszta, átjárható lefolyóra. Szinte beletapadnak, beleülnek a vezetékhálózat belsejébe és minden egyes hajmosással, mosakodással ez a dugulást kiváltó réteg egyre csak vastagszik és vastagszik, míg teljesen eldugul belülről a vezeték és megszűnik annak korábbi, jól bejáratott működése.
• WC/Toalett használat: A túlzásba vitt WC-papír használat is előbb vagy utóbb duguláshoz vezet. A nagymennyiségű papírtömeget kellő öblítési víz hiányában nem tudja a lefolyó továbbítani. Itt ugyanaz a folyamat játszódik le mint a mosogatás és a tisztálkodás során. A dugulást okozó szennyeződésréteg belülről torlaszolja el a csöveket. Makacs dugulás alakul így is ki, mely ellen csak a képzett és hozzáértő szakemberek szállhatnak harcba.

Szolgáltatási helyek / Telephelyek

Magyarország Debrecen
47.5316
21.6273
00:00-tól 23:30-ig
00:00-tól 23:30-ig
00:00-tól 23:30-ig
00:00-tól 23:30-ig
00:00-tól 23:30-ig
00:00-tól 23:30-ig
00:00-tól 23:30-ig