REDŐNY TEAM Bt.

Redőnyjavítás

22377535142

+36209358115 vagy
Kérjen ajánlatot!

Redőny szerelés, redőny javítás, gurtni csere, roló javítás, redőnyzsinór csere, motoros és automatizált árnyékolóberendezések, motoros redőny javítás, valamint bármilyen az árnyékolástechnikában előforduló probléma és hiba javítása.

Redőny javítás a lehető legrövidebb határidőn belül, -gurtni csere reális áron szakszerűen- kedvező árakon! Nem csak Budapesten!
Tudjuk, hogy ezek a néha apró, de annál kellemetlenebb problémák megszüntethetik - ha csak időlegesen is - otthona, lakása, vagy munkahelye komfortérzetét, mind a tűző nyári nap melegében, mind a téli hidegben, amikor viszont vágynánk egy kis napsütésre, ám egy leszakadt redőny, gurtni, meggátolja ezt. A redőny javítás tapasztalt redőny szerelő által elvégezve a legtöbb esetben nem vesz túl sok időt igénybe, de szakértelem nélkül
a redőny javítás nem csak hosszadalmas -és a legtöbb esetben sikertelen is a tapasztalatom szerint sőt, inkább több kárt okoznak vele- , de komoly sérüléseket is okozhat!
...ha csak lehet megjavítjuk, a redőnyszerelés NEM ÉRI MEG HÁZILAG!!! Csak idejét pazarolja és testi épségét veszélyezteti!

A redőny javítás esetén a legtöbbször a gurtni szakadásáról és cseréjéről beszélünk, ezen belül van mini gurtni ( külső tokos műanyag redőnyök és alumínium redőnyök esetében ) valamint redőny zsinór.
Manapság a legtöbb esetben a redőny gurtnit vagy redőny zsinórt úgynevezett "automaták" tárolják, mini gurtnis automatának nevezik általában és a legtöbbször fehér vagy barna színű műanyag doboz.
Létezik falba épített verziója is a mini gurtnis automatának...
Belső tokos -régebbi házaknál, fa redőny, maxi műanyag redőny esetén- redőnyöknél általában pamut, szélesebb gurtni van, általában két piros vagy kék csík fut benne...
A maxi gurtni tárolása, rögzítése vagy falba süllyesztett maxi automatával ( maxi rugónak is nevezik ) vagy maxi rögzítővel történik....
A redőny javítás másik sokszor előforduló esete a "redőny lécek" szakadása... Redőny léc alatt a redőny palástot kell érteni, ezzel árnyékolunk valójában, ezeket húzzuk vagy engedjük le a redőny gurtnival, redőny zsinórral....

Szolgáltatási helyek / Telephelyek

Magyarország Budapest Hösök tere
47.5142
19.078
08:30-tól 17:00-ig
08:30-tól 17:00-ig
08:30-tól 17:00-ig
08:30-tól 17:00-ig
08:30-tól 17:00-ig
08:30-tól 12:30-ig
Zárva