POSTALÁDA ZÁRCSERE KFT

Zárszerelő, zár csere, zár szervíz

24458522241

+36702727773 vagy
Kérjen ajánlatot!

Vannak olyan feladatok a zárcsere körében melyet sok vállalkozó nem szívesen vállal. Ezek körébe tartozik a postaláda zárcsere folyamata. Cégünk Budapest területén egy órán belül vállalja a postaládák nyitását és zárcseréjét! 06 70 272 77 73

Vannak olyan feladatok a zárcsere körében melyet sok vállalkozó nem szívesen vállal. Ezek körébe tartozik a postaláda zárcsere folyamata. A munka kis értekének köszönhetően nem nagy a verseny ebben a szegmensben, így cégünk bátran vállalja a postaláda zárásával és nyitásával kapcsolatos megkereséseket.Elveszett a postaláda kulcsa? Nem adta át a a régi tulajdonos?
Csak egyszerűen nem nyílik a postaláda? Minden akut postaláda zár problémára a helyszínen nyújtunk megoldást. Lehet szó régi, társasházi, egymásra sorol, vagy egymás mellé sorolt postaláda nem jelent számunkra gondot a szakszerű zárnyitás, és a zárcsere. Rejtett költségek nélkül az év minden napján dolgozunk. Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel. Postaláda zárcsere a kérdés? Mi vagyunk a megoldás kulcsa!
06 70 272 77 73 Postaláda zárcsere