+36707748888 vagy
Kérjen ajánlatot!

Budapesten és Pest-megyében vállaljuk családi házak, társasházak víz és fűtésszerelési építési, felújítási, szerelési és karbantartási munkálatait, gyorsszolgálatot - a nap 24 órájában hétvégén és ünnepnapokon is.

Cégünk 2008-ban kezdte meg tevékenységét. Alakulásunk alapvető oka kezdetben ügyfeleink magas szintű, minőségi kiszolgálásában fogalmazódott meg, amely azóta is legfőbb célunkká és elhivatottságunkká vált.
Víz és fűtésszerelésben szerzett korábbi tapasztalataink során felismertük azokat az értékeket, melyeket ügyfeleink leginkább elvárnak tőlünk. Az ő elégedettségük jelenti számunkra a legnagyobb sikert.
Legfontosabb része ennek a bizalom. Ezen szakma az elmúlt évek során sajnálatos módon “felhigult” mint szakmai tudás (szakértelem, kvalitás, szakmai és technológiai önképzés, fejlődés) tekintetében, mint pedig erkölcsi normák(megbízhatóság, korrektség, szavatartósság, hitelesség) szempontjából.Küldetésünk, hogy eme kételyeket megcáfoljuk, olyan szolgáltatást nyűjtsunk ügyfeleink részére, mely elégedettséget nyújt Önök számára és egy megbízható, hosszútávú kapcsolat alapja lehet.

Várjuk jelentkezését.

Szolgáltatási helyek / Telephelyek

Magyarország Budapest .
47.4979
19.0402
Zárva
Zárva
Zárva
Zárva
Zárva
Zárva
Zárva