Hogyan működik a Szakikam.hu szakember kereső?

A Szakikam.hu szakember keresővel, könnyedén megtalálja a lakóhelyéhez legközelebbi szakembert. A Szakikam.hu-n mint az egyszerűbb mint pedig a bonyolultabb, öszetetteb, speciális szaktudást igénylő feladatokhoz megtalálja a megfelelő szakembert.

Mi a Szakikam.hu?

A Szakikam.hu Magyarország legnagyobb szakember keresője, a Szakikam.hu összegyűjti mindazon szakembereket akik környezetében megtalálhatóak. Célunk, hogy megkönnyítsük Önnek a megfelelő szakember elérését, kiválasztását. Rendszerünkben megtalálhatóak azon specialisták, akik a leggyorsabban a legprecízebbn elvégzik azt a munkát, amellyel megkeresik őket. Szakember alatt itt azon főként cégeket értjük, amelyek az Ön környezetében valamilyen szolgáltatást végeznek. Szeretnénk rendezett átlátható listát adni Önnek a környezetében található szakemberekről és szakterületeiről.

Hogyan működik a Szakikam.hu?

A Szakikam.hu egy megjelenési fellületet biztosít minden szakember, vállalkozás, cég számára, akik valamilyen szakterületen speciális ismeretekkel rendelkeznek és megoldással szolgálhatnak aktuális problémájára. A szakemberek regisztráció során kerülnek a rendszerbe.

Ki regisztrálhat?

Azon szakemberek, egyéni vállalkozások, társas vállalkozások akik szeretnék forgalmukat megnövelni a Szakikam.hu oldalon létrehozott profiljuk segítségével.

Szakemberként mennyibe kerül nekem a regisztráció?

A regisztráció ingyenes és az is marad.

Oké a regisztráció ingyenes, de van havi díj?

Nincs havidíj.

Miért regisztráljak?

Az ingyenes regisztráció során olyan egyedi megjelenési fellületet kap, amelyet sehol máshol. A Szakikam.hu nem rejti el Önt és oldalát, célunk hogy minél többen Önre találjanak. A Szakikam.hu weboldalon való megjelenés, alkalmas az egyedi céges weboldal kiváltására, ezzel nem kevés felesleges kiadástól szabadítjuk meg. A Szakikam.hu-n előre megadott mezőkön keresztül megadhatja elérhetőségeit, ahol jövőbeli ügyfelei is elérik Önt.

Hogyan regisztrálhatok a Szakikam.hu-ra?

Látogasson el a Regisztráció menüpontra.

Milyen adatokat kell megadnom?

  • Mindenképpen meg kell adnia a nevét, vagy a cég nevét, amelyet képvisel. Ez a név meg fog jelenni nagyobb keresőkben illetve az oldalon több helyen.
  • Ki kell jelölnie szakterületet, amelyben Ön jeleskedik, jelenleg maximum 5 db szakterület jelölhető meg.
  • Meg kell adnia maximum 3 db szolgáltatási területet (azon megyéket ahol Ön a szolgáltatását végzi).
  • A rövid bemutatkozás minden listázáskot megjelenik, itt érdemes olyan egyedi szöveget megadni, amellyel felkelti a szakembert kereső figyelmét.
  • A szolgáltatások leírása, egy bővebb hosszabb leírás, ahol megadhatja milyen munkákat tud elvégezni, érdemes megemlíteni speciális szaktudását.
  • Az elérhetőségek között mindenképpen meg kell adnia egy e-mail címet, amelyre ajánlat kérések érkezhetnek, itt érdemes olyan e-mail címet megadni, amelyet adott esetben nem csak Ön lát, hanem a cég többi képviselője is.
  • Szükséges megadni egy telephelyet, a típusát, település és címadatokkal, GPS kordinátákkal, nyitvatartással. Egy telephely megadása mindenképpen szükséges, ennek alapján állítja össze a Szakikam.hu szakember kereső, hogy mely település az Ön kiindulópontja.
  • Maximum 5 db telephely adható meg egy cég számára. Érdemes a lehető legtöbb telephelyet megadni. Példának okáért egy több városban jelenlévő cég esetében 3 telephely esetében, a telephelyekhez tartozó szürésekkor megjelenik az oldalon. Ezáltal nagyobb számú látógatót érhet el.
  • A profil adatok, e-mail cím, és jelszó az Ön személyes profiljához tartoznak, egy céghez több felhasználó is tartozhat, egyszerre többen is kezelhetik a Szakikam.hu-n létrehozott céges profilt.

Hogyan kereshetek az oldalon?

Az oldalon település és szakma szerint lehet szűrni. Szűrni csak azon szakmák és települések között lehet, ahol már regisztrált minimum egy szakember. Amennyiben nem találja a megfelelő szakterületet vagy települést előfordulhat, hogy még nem regisztrált szakember a megfelelő szaktudással az oldalra az Ön környezetében.

Milyen szakterületek érhetőek el az oldalon?

Jelenleg az alábbi szakterületek érhetőek el az oldalon: