Szakikam.hu szakember kereső, Blog

Miért jó választás a Szakikám?

A Szakikam.hu egy olyan on-line webes felületet biztosít, ahol a szakemberek gyorsan és ingyen létre tudják hozni saját profiljukat. A Szakikam.hu célja, hogy összegyűjtse az egyes szakmák legjobb szakembereit. Így, amennyiben például elromlik a mosógépünk nem kell mást tenni mint a lakóhelyünkhöz közeli mosógépszerelők listáját lekérni.

Számunkra fontos, hogy aki szakembert keres hamar megtalálja és el is érje a kiválasztott szakembert, ezért a szokásos telefonszám és e-mail címen túl mi be kérjük a szakember weboldalának elérhetőségét, amennyiben rendelkezik Facebook vagy Google Plus profil oldallal lehetőséget biztosítunk ennek illetve Skypeos címének megadására is.

Sok olyan szakma van, ahol a Szakembert nekünk kell felkeresni, példának okáért a téli-nyári gumi cseréhez autószerelő műhelyt kell találnunk. Mivel minden vállalkozási formának meg kell adnia egy telephelyet, ezért az oldalunkon is kötelezővé tettük. Autószerelő műhely esetében nem árt tudni, hogy mikor van nyitva és hogy hol található ez a műhely. A telephelyekhez ezért a cím adatokon túl GPS kordinátákat is megadhatunk és kérhetjük, hogy térképen jelen meg az információ. A nyitva tartási idő, azt az időt jelöli amikor a szakember a tevékenyéségét végzi.

Tehát a Szakikam.hu esetében

- ingyenes a szakember regisztráció és az is marad,
- nincs pont és kreditrendszer, a szakembernek nem kell fizetnie,
- nincs havidíj, előfizetési díj,
- a profil oldal nyílvános, bárki számára elérhető, akár a céges weboldalt is kiválthatjuk vele.

2014-12-28 14:55:34 (Írta: )