Szakikam.hu szakember kereső, Blog

Mi hiányzik egy céges weboldalról?

Még mindig az a jellemző, hogy a céges oldalak nagy százaléka még most is csak egyszerű ismertetésről szól, így egy általános bemutatkozáson kívül mást nem kap az érdeklődő.

Aki ma a weben keres, konkrétan keres valamit. Nem egy 2 oldalas bemuatkozásra kíváncsi, hanem egy tömör lényegre törő tartalmat szeretne, amit gyorsan átfutva el tudja dönteni, hogy ez az a szolgáltatás-e amire neki szüksége van. Igen szolgáltatás vagy termék, nem pedig cégleírás. 
Ha meg is találja azt az információt, ami problémájának megoldása lehet, a 2. legfontosabb információ a kapcsolatfelvétel lehet. Régebben ezt egyszerű üzenet küldő űrlappal elintézték a weboldalon, oké vagy odaér a válasz vagy nem, vagy válaszol valaki vagy nem. Ez a megoldás sajnos azt kell mondjam nem a legmegbízhatóbb, annak aki szakembert keres. 

Szakember keresésnél a legfőbb szempont, hogy könnyen elérhető legyen és azt is lehessen látni mikor ér rá az illető. Sajnos a cégek, szakemberek weboldalai ezen információkat nem minden esetben tartalmazzák. Sajnos ezen információk a weboldalak többségén nem vagy nem egy helyen találhatóak meg. A szakikam.hu szakember kereső ezzel szemben a lényeges szolgáltatásokat emeli ki lehetőség szerint Telefonos, Skypeos, Térképes megjelölés mellett, cím és nyitva tartási adatokkal.

2015-04-12 23:20:44 (Írta: )