Szakikam.hu szakember kereső, Blog

Közösségi megosztások a Szakikam.hu-n

Szakembereink publikus profil oldalán lehetőséget biztosítottunk a nagyobb közösségi portálokon való megosztásnak. Így a Szakikam.hu-n megtalálható szakembereink oldalát lehetőségünk van megosztani Facebook, Google Plus, Twitter, LinkedIn és Magyarországon széles körben használt Startlapon is.

A megosztási lehetőségekkel, megteremtjük a lehetőségét annak, hogy szakembereink publikus profiloldala megjelenjen ezeken a rendszereken. Az elkészült módosítás nem titkolt célja, hogy a közösségi weboldalakról érkező látogatók számát megnöveljük. A Szakikam.hu látogatottságának jelentős részét ezen oldalak generálják jelenleg. 

Napjainkban a közösség sokkal nagyobb mértékben befolyásolja egy oldal látogatottságát. Míg a korábbi években az egy weboldalra érkező látogatók számát a weboldalra mutató linkek befolyásolták, addig az utóbbi 1-2 évben a közösségi interkaciók, megosztások, like-ok alapján döntik el a kereső rendszerek, hogy egy oldal mennyire érdekes. Az ilyen és ehhez hasonló keresőoptimalizlási trendekről a Newsweb tájékoztatott minket.

Mivel a legnagyobb közösségi oldalak Facebook, Google Plus, Twitter, LinkedIn, Startlap lehetőséget biztosít a megsoztásra, így fontosanak tartottuk ezen elemek beépítését az oldalra.

2015-01-25 15:40:49 (Írta: )