Szakikam.hu szakember kereső, Blog

Ajánlatkérés a Szakikamtól

Bevezettük az ajánlatkérés funkciót azon szakembereink számára, akik a regisztráció során megadtak egy e-mail címet, amelyre az ajánlatkéréssel kapcsolatos e-mailek küldünk. Fontos, hogy csak ott lehet ajánlatot kérni, ahol ez az e-mail cím megvan adva.
Ajánlatkérés a Szakikamtól

A fejlesztés lényege, hogy most már nem csak a megadott elérhetőségek valamelyikén tudjuk felvenni a kapcsolatot a kiválasztott szakemberrel, hanem konkrét ajánlatkéréssel is fordulhatunk hozzá. Az elkészített fejlesztés a Szakikam.hu alap működési eleme, amelyet jövőben további fejlesztések fognak követni.

Hogyan működik az ajánlatkérés a Szakikam.hu weboldalon?

Azon szakembereink számára, akik a regsiztrációkor, vagy belépés után megadták az ajánlatkéréshez szükséges e-mail címüket, megjelenik egy boríték ikon  az ábrán (1)-es ponttal jelöltük. 

A levél ikonra kattintva felugrik egy ablak - az ábrán (2)-es ponttal jelöltük - , amelyben az ajánlatkérőnek meg kell adnia:

  • nevét,
  • e-mail címét,
  • telefonszámát (nem szükséges, de amennyiben ki van töltve, bizalmat és komolyságot sugároz),
  • az ajánlatkérés tárgyát,
  • az ajánlatkérés szövegét.

A mezők helyes kitöltése után, az ellenőrző kód helyes megadásával, az ajánlatkérést a kiválasztott szakember számára megküldjük. Amennyiben a szakember az ajánlatkérésre 3-4 napon belül sem válaszol kérjük jelezze nekünk elérhetőségeinken.

2015-01-25 15:20:31 (Írta: )